Det går framåt

2010-08-03, 12:45:20 / Kategori: Allmänt
Har nu hållt mig i 3 dagar utan varesig godis eller kolhydrater. Känns ju ganska bra, men jag har ett sug som ligger bakom hela tiden så igår när jag var inne i stan köpte jag en kokbok. Har mycket goda recept i den så varlfri dag i vecka får jag unna mig något gott ur den boken hade jag tänkt mig. Låter det som en bra deal?

På träningfronten rör jag på mig mer men jag har inte "tränat" bl.a får jag vara ute och gå 15 min nu varje gång med hunden istället för 10, så 4 ggr om dagen går jag 15 min, dvs 60 min totalt. I söndags cyklade jag till affären och köpte mat.
Anledningen till att jag inte tränat är nog främst för att jag har fått jätteont i armarna sen i fredags (vet inte varför dock) Har ringt doktorn idag så jag ska få en tid att kolla upp det IGEN.. Suck!

Nu ska jag äta frukost :) 2 kokta ägg med smör!PS: Vad är chins och dips????

mMalin

Chins: http://4.bp.blogspot.com/_Ty1Paa28MEU/STpzFfW2ROI/AAAAAAAAADo/u0nVNT5sZRg/s400/lat_pulldowns.jpgDu kan även testa pullups. Dra dig upp i en stång i stället.Dips: http://exercise.about.com/library/graphics/dips.jpgDips är jättebra träning för triceps. Kör gärna lite biceps också för bra balans.Bör du styrke träna om du inte äter kolhydrater? Det skulle jag inte gjort...2010-08-03, 16:17:30 URL: http://malinbs.wordpress.com/KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?