Bakad potatis med fraiche, caviar och rödlök
1 bakad potatis cirka 150 gram
2 msk creme fraiche lätt 15%
3 tsk abbas caviar, svart, röd eller bådeoch
Hur mycket hackad rödlök du vill!
1. Börja sätta på ugnen, 225 grader.
2. Hacka några hål i potatisen med en gaffel, annars kan hemska saker hända ;)
När ugnen är varm sätter du in potatisen och den ska vara där 1 timme. För större kan det behövas upp emot 1h 20 min.
3. Hacka rödlöken
4. Duka och fixa
5. När det gått 1h-1h 20min kan du ta ut potatisarna. Servera med ett par klickar creme fraiche, caviaren och rödlöken du hackat!
............................................................................................................................................
Svårighetsgrad: Lätt
Smaklökar: Gott! Antal propoints per portion: 6,5
Tid: 1h-1h 20 min
............................................................................................................................................
Hejsan. Allt bra? :)
Ha en toppen morgondag! :)
hejsan.ska prova att laga det.verkar riktigt gott.kram
Åhhh vad gott de såg ut!!
Nu blev ja riktigt hungrig!
jaa de måste ja verkligen göra.. inte idag.. jag stillade min hunger med godis :)
Härligt med lite tips på mat! Lägger till dig på bloglovin, gör gärna det samma om du vill. Ha en toppendag.
njaa kaviar o jag går inte riktigt hand i hand.. jag klarar inte av lukten...
=/
va gör du? :D